Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Veranillo C.F. veranillo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Vargas passt de bal in één keer door. Estribí heeft problemen om de bal te vangen. Estribí probeert naar een medespeler te passen. Guadamuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamuz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Veranillo C.F. - veranillo 0:1

9e minuut.
Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio onderschept slim de pass. Julio haalt uit met een fantastische trap. Vernón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een lange en hoge pass. Tovar heeft problemen om de bal te vangen. Lloreda rent richting de bal. Lloreda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Ceballos de bal. Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal met de wreef. Julio rent richting de bal. Julio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Veranillo C.F. - veranillo 1:1

42e minuut.
Becerra met een harde bal richting middenveld. Jaramillo kopt de bal weg. Julio is nu in balbezit. Julio schiet op doel. Pineda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Veranillo C.F. - veranillo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Veranillo C.F. 52%, veranillo 48%.
Real Veranillo C.F. - veranillo 2:1

75e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Ramos rent richting de bal. Ramos speelt de bal door. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Veranillo C.F. - veranillo 3:1

78e minuut.
Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría rent richting de bal. Jaramillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaramillo krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Manik trapt de bal weg van het doel. Lloreda kopt de bal weg. Klungelig pakt Pineda de bal. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Veranillo C.F. 49%, veranillo 51%.
Real Veranillo C.F. - veranillo 3:1