Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cristofer los chacales
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Tejada probeert naar een medespeler te passen. Zagal rent richting de bal. Zagal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Baxter heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma speelt de bal door. Zagal is nu in balbezit. Zagal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra met een sublieme pass. Nimbley is nu in balbezit. Zagal rent richting de bal. Zagal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ledezma speelt de bal door. Benítez rent richting de bal. Met opzet legt Ibarra zijn tegenspeler op de grond. Ibarra krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Palma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruíz komt het veld opgelopen. Justavino met een snelle inworp. Benítez rent richting de bal. Benítez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Baxter is nu in balbezit. Barrios is nu in balbezit. Padilla speelt de bal door. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cristofer 56%, los chacales 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cristofer - los chacales 0:0

53e minuut.
Bonilla trapt de bal weg van het doel. Ruíz kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamora de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cristofer - los chacales 1:0

63e minuut.
Govan bereikt de bal nog maar net als eerste. Govan passt de bal met de wreef. Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal schiet op doel. Echeverría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter met een sublieme pass. Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nimbley de bal onder controle te krijgen. Echeverría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cristofer 49%, los chacales 51%.
cristofer - los chacales 1:0