Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
panama 2018 el equipo locos
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Rentería onderschept slim de pass. Rentería passt de bal zonder na te denken. Arenas is nu in balbezit. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Parra rent richting de bal. Parra schiet op doel. Hurane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
panama 2018 - el equipo locos 1:0

18e minuut.
Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxter geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Rentería controleert de bal met de borst. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería onderschept slim de pass. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
De Hoyos geeft de bal voor. Melgar rent richting de bal. Melgar passt de bal met de wreef. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panama 2018 39%, el equipo locos 61%.
panama 2018 - el equipo locos 1:0

49e minuut.
Alba heeft problemen om de bal te vangen. Alba speelt de bal door. Melgar heeft problemen om de bal te vangen. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra schiet op doel. Hurane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
panama 2018 - el equipo locos 2:0

54e minuut.
De Souza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría passt de bal zonder na te denken. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
panama 2018 - el equipo locos 2:1

66e minuut.
De Hoyos rent richting de bal. De Hoyos geeft een lange en hoge pass. Arroyaves kopt de bal weg. Parra heeft problemen om de bal te vangen. Parra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
panama 2018 - el equipo locos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panama 2018 38%, el equipo locos 62%.
panama 2018 - el equipo locos 3:1