Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
veranillo Barcelona Shakespeare
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Guadamuz is nu in balbezit. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio geeft de bal voor. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. Vernón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
veranillo - Barcelona Shakespeare 0:1

30e minuut.
Alvarado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esperanza met een snelle inworp. Estribí rent richting de bal. Estribí geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Dasent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovar is nu in balbezit. Tovar passt de bal zonder na te denken. Guadamuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamuz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego onderschept slim de pass. Samaniego probeert naar een medespeler te passen. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: veranillo 46%, Barcelona Shakespeare 54%.
veranillo - Barcelona Shakespeare 0:1

56e minuut.
Guadamuz passt de bal zonder na te denken. Esperanza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aparicio. Aparicio krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft de bal voor. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estribí verovert de bal door een tackle van achteren. Estribí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
veranillo - Barcelona Shakespeare 1:1

76e minuut.
Sealey probeert naar een medespeler te passen. Alvarado rent richting de bal. Estribí bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamuz rent richting de bal. Guadamuz schiet op doel. Obando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar geeft een hoge lob. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel. Guadamuz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: veranillo 52%, Barcelona Shakespeare 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
veranillo - Barcelona Shakespeare 1:1