Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Veranillo C.F. fc suriel
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Herron kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manuel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turcios bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcios geeft de bal voor. Manik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lloreda verovert de bal door een tackle van achteren. Lloreda passt de bal met de wreef. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Veranillo C.F. - fc suriel 1:0

20e minuut.
Lloreda met een sublieme pass. Herron is nu in balbezit. Herron geeft een lange en hoge pass. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zepeda is nu in balbezit. Zepeda geeft de bal voor. Mancilla probeert de bal aan de voet te houden. Julio rent richting de bal. Julio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Herron rent richting de bal. Manuel rent richting de bal. Manuel geeft een lange en hoge pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Turcios bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcios geeft een lange en hoge pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Manik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Veranillo C.F. - fc suriel 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Veranillo C.F. 51%, fc suriel 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Veranillo C.F. - fc suriel 1:1

49e minuut.
Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio is nu in balbezit. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Veranillo C.F. - fc suriel 2:1

57e minuut.
Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker passt de bal in één keer door. Forsaythe is nu in balbezit. Julio rent richting de bal. Julio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De los Ríos probeert naar een medespeler te passen. Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manuel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Veranillo C.F. 58%, fc suriel 42%.
Real Veranillo C.F. - fc suriel 2:1