Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el equipo locos cristofer
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio passt de bal zonder na te denken. Escalante is nu in balbezit. Escalante draait met de bal, schiet en ... Bonilla probeert de bal aan de voet te houden. Echeverría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Baxter geeft de bal voor. Melgar heeft problemen om de bal te vangen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora schiet op doel. Hurane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el equipo locos - cristofer 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Nimbley de bal. Nimbley geeft een hoge lob. Norato De Frías kopt de bal weg. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el equipo locos - cristofer 1:1

31e minuut.
Norato De Frías heeft problemen om de bal te vangen. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Arenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el equipo locos - cristofer 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el equipo locos 45%, cristofer 55%.
el equipo locos - cristofer 1:2

51e minuut.
Melgar passt de bal met de wreef. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio speelt de bal door. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De Souza onderschept slim de pass. Palacio is nu in balbezit. Palacio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el equipo locos - cristofer 2:2

68e minuut.
Hurane trapt de bal weg. Klungelig pakt Padilla de bal. Palacio speelt de bal door. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro speelt de bal door. Norato De Frías is nu in balbezit. Palma onderschept slim de pass. Palma geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el equipo locos 40%, cristofer 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el equipo locos - cristofer 2:2