Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Veranillo C.F. los chacales
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Daar is Batista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cooper onderschept slim de pass. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Zagal is nu in balbezit. Zagal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Parker is nu in balbezit. Parker geeft de bal voor. Zagal is nu in balbezit. Zagal schiet op doel. Na een snelle pass probeert De Frías de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Parker geeft de bal voor. Zepeda rent richting de bal. Zepeda passt de bal zonder na te denken. Zagal rent richting de bal. Zagal draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Benítez kopt de bal weg. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios passt de bal met de wreef. Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal haalt uit met een fantastische trap. Manik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Batista probeert naar een medespeler te passen. Justavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justavino geeft de bal voor. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez speelt de bal door. Zagal is nu in balbezit. Zagal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Veranillo C.F. - los chacales 0:1

25e minuut.
Zepeda rent richting de bal. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez geeft een hoge lob. Daar is Zagal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Frías heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Herron kopt de bal weg. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio onderschept slim de pass. Julio draait met de bal, schiet en ... Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Aparicio Ostia met een snelle inworp. Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron speelt de bal door. Julio is nu in balbezit. Julio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Batista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barrios rent richting de bal. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Zagal is nu in balbezit. Zagal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Veranillo C.F. 57%, los chacales 43%.
Real Veranillo C.F. - los chacales 0:1

54e minuut.
Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista passt de bal met de wreef. Hunter geeft een hoge lob. Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bernal geeft de bal voor. Inworp. Benítez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter passt de bal zonder na te denken. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Manik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper speelt de bal door. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Zagal is nu in balbezit. Zagal schiet op doel. Manik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Veranillo C.F. 58%, los chacales 42%.
Real Veranillo C.F. - los chacales 0:1