Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona Shakespeare el equipo locos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado geeft een hoge lob. Pimentel rent richting de bal. Pimentel draait met de bal, schiet en ... Hurane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Pimentel is nu in balbezit. Pimentel passt de bal in één keer door. Hunter is nu in balbezit. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Shakespeare - el equipo locos 1:0

40e minuut.
Arenas geeft een hoge lob. Inworp. Gálvez met de inworp. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Shakespeare - el equipo locos 2:0

41e minuut.
Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Pimentel speelt de bal door. Alvarado is nu in balbezit. Escalante onderschept slim de pass. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Obando bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Shakespeare - el equipo locos 2:1

45e minuut.
Echeverría rent richting de bal. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa passt de bal in één keer door. Barahona is nu in balbezit. Barahona schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Shakespeare - el equipo locos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Shakespeare 46%, el equipo locos 54%.
Barcelona Shakespeare - el equipo locos 3:1

81e minuut.
Escalante is nu in balbezit. Leslie onderschept slim de pass. Leslie geeft de bal voor. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Shakespeare 36%, el equipo locos 64%.
Barcelona Shakespeare - el equipo locos 3:1