Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
panama 2018 veranillo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Rentería onderschept slim de pass. Tovar is nu in balbezit. Rentería schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rentería krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panama 2018 34%, veranillo 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
panama 2018 - veranillo 0:0

49e minuut.
Echeverría rent richting de bal. Echeverría geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vargas de bal. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Daar is Rentería, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia passt de bal met de wreef. Parra heeft problemen om de bal te vangen. Parra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rentería onderschept slim de pass. Rentería passt de bal zonder na te denken. Zagal geeft een lange en hoge pass. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Baxter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Esperanza met een snelle inworp. Mong is nu in balbezit. Mong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería rent richting de bal. Mong onderschept slim de pass. Mong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rentería onderschept slim de pass. Inworp. Flores met een snelle inworp. Klungelig pakt Mong de bal. Mong haalt uit met een fantastische trap. Anderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
panama 2018 - veranillo 0:1

89e minuut.
De Hoyos controleert de bal met de borst. Mong rent richting de bal. De Hoyos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De Hoyos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panama 2018 48%, veranillo 52%.
panama 2018 - veranillo 0:1