Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los chacales Barcelona Shakespeare
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Cooper speelt de bal door. Ledezma is nu in balbezit. Samaniego schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Samaniego moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Samaniego schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ledezma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cooper met een snel genomen vrije trap. Daar is Mela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagal is nu in balbezit. Zagal schiet op doel. Obando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Benítez heeft problemen om de bal te vangen. Dasent verovert de bal door een tackle van achteren. Dasent probeert naar een medespeler te passen. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Oviedo de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado geeft een hoge lob. Inworp. Ledezma met de inworp. Barrios geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Leslie geeft de bal voor. Gálvez rent richting de bal. Justavino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Justavino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los chacales 60%, Barcelona Shakespeare 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los chacales - Barcelona Shakespeare 0:0

57e minuut.
Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios is nu in balbezit. Barrios speelt de bal door. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zagal rent richting de bal. Zagal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los chacales - Barcelona Shakespeare 1:0

76e minuut.
Justavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter is nu in balbezit. Hunter met een sublieme pass. Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Alvarado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dasent controleert de bal met de borst. Dasent geeft de bal voor. Barahona is nu in balbezit. Barahona draait met de bal, schiet en ... Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los chacales 46%, Barcelona Shakespeare 54%.
los chacales - Barcelona Shakespeare 1:0