Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HSOOAM ععا
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kaseem heeft problemen om de bal te vangen. Abdel Raouf speelt de bal door. Nabeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabeel haalt uit met een fantastische trap. Abdel Raouf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Abdel Raouf is nu in balbezit. Kaseem geeft een hoge lob. Ayoob probeert de bal met de borst te controleren. Khalid bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mohamed Aly geeft de bal voor. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khalid. Khalid krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Rayyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badr is nu in balbezit. Badr speelt de bal door. Nabeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabeel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Musa is nu in balbezit. Ameer is nu in balbezit. Musa onderschept slim de pass. Shebatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebatah haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khair al Din werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Shebatah is nu in balbezit. Shebatah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HSOOAM - ععا 1:0

32e minuut.
Sulayman geeft de bal voor. Abdel Raouf kopt de bal weg. Abdel Raouf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shebatah is nu in balbezit. Shebatah schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSOOAM 55%, ععا 45%.
HSOOAM - ععا 1:0

52e minuut.
Nabeel rent richting de bal. Nabeel draait met de bal, schiet en ... Abdel Raouf probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abdel Raouf neemt de hoekschop. Khair al Din bokst de bal weg.

53e minuut.
Afeef met een snelle inworp. Abdel Raouf is nu in balbezit. Abdel Raouf met een sublieme pass. Shebatah is nu in balbezit. Shebatah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ameer rent richting de bal. Shebatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabeel rent richting de bal. Shebatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebatah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HSOOAM - ععا 2:0

68e minuut.
Suhayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Badr verovert de bal door een tackle van achteren. Badr geeft de bal voor. Abdel Raouf is nu in balbezit. Abdel Raouf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HSOOAM - ععا 3:0

70e minuut.
Mohamed Aly is nu in balbezit. Mohamed Aly geeft de bal voor. Afeef is nu in balbezit. Muhammad is nu in balbezit. Muhammad schiet op doel. Ayyub kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Musa de bal onder controle te krijgen. Mohamed Aly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed Aly passt de bal in één keer door. Khalid is nu in balbezit. Khalid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSOOAM 43%, ععا 57%.
HSOOAM - ععا 3:0