Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HSOOAM محمود احمدمحمود
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Abdul-Alim geeft een lange en hoge pass. Rayyan is nu in balbezit. El Mahaly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rayyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rayyan kan niet meer verder spelen. Harb komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Shebatah controleert de bal met de borst. Shaloufa is nu in balbezit. Shaloufa probeert naar een medespeler te passen. Hatem rent richting de bal. Hatem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Harith geeft een lange en hoge pass. Daar is Abdul-Abdalrahman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul-Abdalrahman probeert naar een medespeler te passen. Hatem rent richting de bal. Hatem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Abdel Raouf bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Raouf passt de bal in één keer door. Nabeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebatah is nu in balbezit. Shebatah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Shebatah onderschept slim de pass. Shebatah met een sublieme pass. Nabeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabeel draait met de bal, schiet en ... Salah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HSOOAM - محمود احمدمحمود 1:0

33e minuut.
Helmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmy geeft een lange en hoge pass. Mahgoub is nu in balbezit. Nabeel onderschept slim de pass. Nabeel draait met de bal, schiet en ... Salah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, El Mahaly zal de hoekschop nemen. Daar is Helmy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hatem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HSOOAM - محمود احمدمحمود 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSOOAM 45%, محمود احمدمحمود 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HSOOAM - محمود احمدمحمود 1:1

49e minuut.
Mahgoub rent richting de bal. Mahgoub passt de bal in één keer door. Abdul-Abdalrahman met een sublieme pass. Hatem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Abdul-Abdalrahman is nu in balbezit. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Abdalrahman is nu in balbezit. Abdul-Abdalrahman geeft een lange en hoge pass. Hatem krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Abo El-Naga geeft de bal voor. Soltan probeert de bal met de borst te controleren. Hawwash begaat een overtreding. Soltan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Badr zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ayoob geeft een hoge lob. Abdel Raouf speelt de bal door. Shebatah probeert de bal aan de voet te houden. Nabeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabeel schiet op doel. Salah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Musa rent richting de bal. Musa passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Gadiel de bal onder controle te krijgen. Nabeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabeel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HSOOAM - محمود احمدمحمود 2:1

84e minuut.
Mahgoub onderschept slim de pass. Abdul-Abdalrahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Abdalrahman probeert naar een medespeler te passen. Hatem is nu in balbezit. Hatem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HSOOAM - محمود احمدمحمود 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSOOAM 51%, محمود احمدمحمود 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HSOOAM - محمود احمدمحمود 2:2