Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahmeed محمود احمدمحمود
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Sajid passt de bal in één keer door. Saghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid met een sublieme pass. El-Sese rent richting de bal. El-Sese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ahmeed - محمود احمدمحمود 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Shaloufa de bal. Gadiel rent richting de bal. El-Nady bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Nady draait met de bal, schiet en ... Salah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! El-Sese heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hatem kan de bal niet met de borst controleren. Sajid is nu in balbezit. Hatem begaat een overtreding. Hatem krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Fikri Al-Sagheer kopt de bal weg. Shaloufa probeert de bal aan de voet te houden. El-Nady is nu in balbezit. El-Nady geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmeed 48%, محمود احمدمحمود 52%.
ahmeed - محمود احمدمحمود 1:0

46e minuut.
Hatem is nu in balbezit. El-Nady onderschept slim de pass. El-Nady probeert naar een medespeler te passen. El-Sese is nu in balbezit. El-Sese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ishaq onderschept slim de pass. Fikri Al-Sagheer is nu in balbezit. Abdul-Abdalrahman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdul-Abdalrahman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmeed 38%, محمود احمدمحمود 62%.
ahmeed - محمود احمدمحمود 1:0