Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahmeed Zamadrid FC
Normal Tactiek momo
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Abd El-Hafez rent richting de bal. Abd El-Hafez met een sublieme pass. Ateya probeert naar een medespeler te passen. Khedr rent richting de bal. Khedr draait met de bal, schiet en ... Gebriel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Sajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajid speelt de bal door. Arafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arafa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ishaq geeft een hoge lob. Inworp. Ateya met een snelle inworp. Ali is nu in balbezit. Ali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Shalash is nu in balbezit. Shalash geeft de bal voor. El-Sese bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Sese draait met de bal, schiet en ... Taysir probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Shalash is nu in balbezit. Shalash speelt de bal door. Klungelig pakt El-Sese de bal. Shalash is nu in balbezit. Shalash haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmeed 44%, Zamadrid FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ahmeed - Zamadrid FC 0:0

53e minuut.
Fikri Al-Sagheer is nu in balbezit. Abd El-Hafez verovert de bal door een tackle van achteren. Abd El-Hafez passt de bal zonder na te denken. Khedr rent richting de bal. Khedr haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wajih met een harde bal richting middenveld. El-Nady met een sublieme pass. Arafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arafa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. El-Sese is nu in balbezit. El-Sese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ahmeed - Zamadrid FC 1:0

66e minuut.
Daar is Saghir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudail bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudail passt de bal met de wreef. Khedr rent richting de bal. Khedr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sajid met een sublieme pass. Abd El Latif probeert de bal met de borst te controleren. Abd El Latif passt de bal zonder na te denken. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmeed 52%, Zamadrid FC 48%.
ahmeed - Zamadrid FC 1:0