Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HSOOAM tth
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Gawdat probeert naar een medespeler te passen. Zubair is nu in balbezit. Zubair passt de bal zonder na te denken. Ubaid rent richting de bal. Ubaid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Barakat probeert naar een medespeler te passen. Zubair rent richting de bal. Zubair passt de bal in één keer door. Ubaid rent richting de bal. Ubaid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gawdat is nu in balbezit. Gawdat met een sublieme pass. Zubair met een sublieme pass. Ubaid is nu in balbezit. Ubaid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gawdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawdat speelt de bal door. Ubaid is nu in balbezit. Ubaid schiet op doel. Ayyub maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ayoob met een harde bal richting middenveld. Gawdat kopt de bal weg. Daar is Sulayman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubaid is nu in balbezit. Ubaid haalt uit met een fantastische trap. Ayyub kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Gawdat verovert de bal door een tackle van achteren. Gawdat geeft een lange en hoge pass. Afeef rent richting de bal. Ubaid verovert de bal door een tackle van achteren. Ubaid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Ayoob trapt de bal weg. Nabeel kopt de bal weg. Shebatah rent richting de bal. Shebatah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rayyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soltan geeft de bal voor. Bishr is nu in balbezit. Nabeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabeel draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HSOOAM - tth 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSOOAM 63%, tth 37%.
HSOOAM - tth 1:0

47e minuut.
Zubair passt de bal met de wreef. Abdul-Jalil is nu in balbezit. Abdul-Jalil met een sublieme pass. Ubaid is nu in balbezit. Ubaid draait met de bal, schiet en ... Ayyub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Barakat met de inworp. Ben Laden bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Laden geeft een lange en hoge pass. Jubair bereikt de bal nog maar net als eerste. Jubair haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jubair passt de bal met de wreef. Daar is Sulayman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubair met een sublieme pass. Ubaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaid draait met de bal, schiet en ... Ayyub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Ben Laden bereikt de bal nog maar net als eerste. Afeef rent richting de bal. Ben Laden maakt een afschuwelijke overtreding. Afeef moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Afeef kan niet meer verder spelen. Abo El-Naga komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Abdel Raouf kopt de bal weg. Gawdat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shebatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabeel rent richting de bal. Nabeel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSOOAM 63%, tth 37%.
HSOOAM - tth 1:0

tth