Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahlpya al minya
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
El-Kashef passt de bal met de wreef. Ayman is nu in balbezit. Ayman passt de bal zonder na te denken. Ashraf rent richting de bal. Ashraf haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Daar is Abdul-Karim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohamady is nu in balbezit. Abdul-Karim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdul-Karim krijgt een gele kaart. Mohamady roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mohamady kan niet meer verder spelen. Abdel Raouf komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahlpya 59%, al minya 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mahlpya - al minya 0:0

56e minuut.
Esmat geeft de bal voor. Esam probeert de bal aan de voet te houden. Ubaid probeert naar een medespeler te passen. Esmat rent richting de bal. Esmat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kadir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Qasim met een snelle inworp. Abdel Raouf bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Raouf geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Jameel de bal. Esmat is nu in balbezit. Esmat passt de bal zonder na te denken. El-Kashef rent richting de bal. El-Kashef schiet op doel. Ubaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Qasim met een sublieme pass. Ashraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashraf onderschept slim de pass. Ashraf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ilahmy is nu in balbezit. Ilahmy probeert naar een medespeler te passen. Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashraf verovert de bal door een tackle van achteren. Ashraf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jameel passt de bal zonder na te denken. Adham bereikt de bal nog maar net als eerste. Esam begaat een overtreding. Esam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahlpya 64%, al minya 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mahlpya - al minya 0:0