Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C 3OMDA momrn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aladdin met de inworp. Roshdy speelt de bal door. Monsef rent richting de bal. Monsef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Nadir met een harde bal richting middenveld. Abo Trieka kopt de bal weg. El-Halfout rent richting de bal. El Hadeedi verovert de bal door een tackle van achteren. El Hadeedi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C 3OMDA - momrn 0:1

6e minuut.
Abdul-Rafi verovert de bal door een tackle van achteren. Zein is nu in balbezit. Abdul-Rafi onderschept slim de pass. Abdul-Rafi schiet op doel. Nadir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C 3OMDA - momrn 1:1

8e minuut.
El Hadeedi is nu in balbezit. Roshdy speelt de bal door. El-Halfout is nu in balbezit. Abo Trieka verovert de bal door een tackle van achteren. Abo Trieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C 3OMDA - momrn 1:2

14e minuut.
El-Baz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hassan Shehata komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wadi zal de hoekschop nemen. Aabdul-Nasser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Nazeeh bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadeedi is nu in balbezit. El Hadeedi draait met de bal, schiet en ... Aabdul-Nasser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C 3OMDA - momrn 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C 3OMDA 46%, momrn 54%.
F.C 3OMDA - momrn 1:3

58e minuut.
El-Wahsh bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Wahsh passt de bal met de wreef. El-Halfout is nu in balbezit. El Hadeedi onderschept slim de pass. El Hadeedi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C 3OMDA - momrn 1:4

62e minuut.
Abo Trieka rent richting de bal. Abo Trieka speelt de bal door. Shams El-Din bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadeedi onderschept slim de pass. El Hadeedi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Nazeeh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hassan Shehata rent richting de bal. Hassan Shehata geeft de bal voor. Monsef rent richting de bal. Monsef draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Abdul-Rafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi speelt de bal door. Metwali bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsef onderschept slim de pass. Monsef haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
El-Wahsh rent richting de bal. El-Wahsh passt de bal zonder na te denken. El-Romy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsef verovert de bal door een tackle van achteren. Monsef draait met de bal, schiet en ... Nadir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C 3OMDA - momrn 2:4

87e minuut.
Zein passt de bal zonder na te denken. Metwali rent richting de bal. Metwali geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fakih zal de hoekschop nemen. Nadir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C 3OMDA 47%, momrn 53%.
F.C 3OMDA - momrn 2:4