Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
momrn F.C 3OMDA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Roshdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roshdy speelt de bal door. Monsef is nu in balbezit. Abdul-Rafi rent richting de bal. Abdul-Rafi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
momrn - F.C 3OMDA 0:1

16e minuut.
Hassan Shehata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fakih heeft problemen om de bal te vangen. El-Romy probeert naar een medespeler te passen. Monsef bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Aladdin speelt de bal door. Monsef rent richting de bal. Sameh is nu in balbezit. Monsef onderschept slim de pass. Monsef draait met de bal, schiet en ... Nadir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Hassan Shehata verovert de bal door een tackle van achteren. Hassan Shehata met een sublieme pass. Roshdy is nu in balbezit. Abo Trieka onderschept slim de pass. Abo Trieka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
momrn - F.C 3OMDA 1:1

29e minuut.
Nazeeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Trieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Trieka speelt de bal door. El Hadeedi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadeedi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
momrn - F.C 3OMDA 2:1

32e minuut.
El Hadeedi verovert de bal door een tackle van achteren. El Hadeedi met een sublieme pass. Abo Trieka rent richting de bal. Abo Trieka schiet op doel. Shams El-Din probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
momrn - F.C 3OMDA 3:1

41e minuut.
El-Romy rent richting de bal. Fakih is nu in balbezit. El-Romy bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi is nu in balbezit. Abdul-Rafi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
momrn - F.C 3OMDA 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: momrn 58%, F.C 3OMDA 42%.
momrn - F.C 3OMDA 3:2

51e minuut.
Nasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasim met een sublieme pass. El Hadeedi is nu in balbezit. El Hadeedi draait met de bal, schiet en ... Shams El-Din probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Monsef rent richting de bal. Zein onderschept slim de pass. Zein geeft een lange en hoge pass. El Hadeedi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadeedi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Nasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Roshdy verovert de bal door een tackle van achteren. Roshdy speelt de bal door. Monsef bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
momrn - F.C 3OMDA 3:3

68e minuut.
El-Wahsh geeft de bal voor. Wadi rent richting de bal. Abo El-Ezz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abo El-Ezz krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Wadi passt de bal zonder na te denken. El Hadeedi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shams El-Din. El Hadeedi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abo Trieka wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. El Hadeedi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadeedi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hassan Shehata speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
momrn - F.C 3OMDA 4:3

84e minuut.
Aladdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadi begaat een overtreding. Aladdin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abo El-Ezz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zein is nu in balbezit. Monsef onderschept slim de pass. Monsef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
momrn - F.C 3OMDA 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: momrn 66%, F.C 3OMDA 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
momrn - F.C 3OMDA 4:4