Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahmed FC abdo mooaty
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Shaker verovert de bal door een tackle van achteren. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq speelt de bal door. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Shaker onderschept slim de pass. Shaker geeft een hoge lob. Gebriel rent richting de bal. Nasir al Din onderschept slim de pass. Nasir al Din schiet op doel. El-Harere bokst de bal weg. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap. El-Harere bokst de bal weg.

29e minuut.
Ekramy rent richting de bal. Akram onderschept slim de pass. Akram met een sublieme pass. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Haddad springt en kopt de bal. El-Mallah is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amir zal de hoekschop nemen. Haddad maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalash probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nadir heeft problemen om de bal te vangen. Ekramy is nu in balbezit. Ekramy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmed FC 47%, abdo mooaty 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ahmed FC - abdo mooaty 0:0

55e minuut.
Shober verovert de bal door een tackle van achteren. Shober geeft de bal voor. Akram heeft problemen om de bal te vangen. Haddad rent richting de bal. Haddad draait met de bal, schiet en ... Kalash kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
El-Harere probeert naar een medespeler te passen. Haddad rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akram. Akram krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kalash probeert naar een medespeler te passen. Asad rent richting de bal. Asad geeft de bal voor. Shober bereikt de bal nog maar net als eerste. Shober geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmed FC 50%, abdo mooaty 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ahmed FC - abdo mooaty 0:0