Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdo mooaty Ahmed FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Omar is nu in balbezit. Nasir al Din onderschept slim de pass. Gebriel rent richting de bal. Nasir al Din onderschept slim de pass. Nasir al Din schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ekramy rent richting de bal. Akram onderschept slim de pass. Haddad onderschept slim de pass. Ekramy rent richting de bal. Ekramy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Shaker rent richting de bal. Shaker passt de bal zonder na te denken. Shehata bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddad onderschept slim de pass. Haddad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ekramy geeft een lange en hoge pass. Shober is nu in balbezit. Shober geeft een hoge lob. Haddad maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abdo mooaty - Ahmed FC 1:0

39e minuut.
Faruq probeert de bal aan de voet te houden. Abd El Latif rent richting de bal. Abd El Latif met een sublieme pass. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nasir al Din heeft problemen om de bal te vangen. Omar onderschept slim de pass. Faruq onderschept slim de pass. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdo mooaty 54%, Ahmed FC 46%.
abdo mooaty - Ahmed FC 1:0

46e minuut.
Nasir al Din heeft problemen om de bal te vangen. Ekramy onderschept slim de pass. Ekramy passt de bal met de wreef. Haddad bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Shaker met een sublieme pass. Nasir al Din rent richting de bal. Omar rent richting de bal. Nasir al Din verovert de bal door een tackle van achteren. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Akram is nu in balbezit. Hanbal rent richting de bal. Hanbal met een sublieme pass. Haddad bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddad schiet op doel. Kalash probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Asad kopt de bal weg. Omar rent richting de bal. Omar probeert naar een medespeler te passen. Haddad is nu in balbezit. Haddad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdo mooaty 54%, Ahmed FC 46%.
abdo mooaty - Ahmed FC 1:0