Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahlpya Ahmed FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Sulaiman is nu in balbezit. Faruq verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mustafa krijgt een gele kaart. Faruq raakt geblesseerd tijdens het duel. Shaker zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nasir al Din krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahlpya - Ahmed FC 0:1

14e minuut.
Nadir probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Esam zal de hoekschop nemen. El-Kashef rent richting de bal. El-Kashef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mahlpya - Ahmed FC 1:1

18e minuut.
Ayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El Latif onderschept slim de pass. Abd El Latif speelt de bal door. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kadir geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Batal met een snelle inworp. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahlpya - Ahmed FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahlpya 60%, Ahmed FC 40%.
mahlpya - Ahmed FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahlpya 42%, Ahmed FC 58%.
mahlpya - Ahmed FC 1:2