Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABDOADEL F.C 3OMDA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ghandour probeert naar een medespeler te passen. Rashad is nu in balbezit. Rashad met een sublieme pass. Darwish is nu in balbezit. Darwish draait met de bal, schiet en ... Aabdul-Nasser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Abo Trieka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desouky rent richting de bal. Ramadan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ramadan krijgt een gele kaart. Desouky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Desouky legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ABDOADEL - F.C 3OMDA 1:0

7e minuut.
Sayf onderschept slim de pass. Abdul-Rafi rent richting de bal. Monsef bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi rent richting de bal. Abdul-Rafi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rashad met de inworp. Abdul-Rafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi passt de bal zonder na te denken. Daar is Monsef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monsef haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aabdul-Nasser trapt de bal weg. Ayyad kopt de bal weg. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gamali geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abo Trieka met een snelle inworp. Desouky is nu in balbezit. Desouky geeft de bal voor. Aabdul-Nasser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Aladdin geeft een hoge lob. Abo Trieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramadan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABDOADEL 60%, F.C 3OMDA 40%.
ABDOADEL - F.C 3OMDA 1:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert El-Asad de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fakih zal de hoekschop nemen. Abdul-Rafi rent richting de bal. Abdul-Rafi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Abdul-Rafi rent richting de bal. Sayf is nu in balbezit. Abdul-Rafi verovert de bal door een tackle van achteren. Monsef rent richting de bal. Monsef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABDOADEL - F.C 3OMDA 1:1

69e minuut.
Monsef bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi passt de bal met de wreef. Daar is Monsef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monsef haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Aladdin is nu in balbezit. Marid rent richting de bal. Aladdin maakt een afschuwelijke overtreding. Aladdin krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ayyad is nu in balbezit. Abdul-Rafi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Rafi met een sublieme pass. Daar is Monsef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monsef schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hassan Shehata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassan Shehata passt de bal in één keer door. Abd El-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rafi onderschept slim de pass. Abdul-Rafi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abou-Kaf trapt de bal weg. Klungelig pakt Hassan Shehata de bal. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish haalt uit met een fantastische trap. Aabdul-Nasser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shams El-Din kopt de bal weg. Desouky rent richting de bal. Desouky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABDOADEL - F.C 3OMDA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABDOADEL 46%, F.C 3OMDA 54%.
ABDOADEL - F.C 3OMDA 2:1