Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdo mooaty al minya
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
El-Maghrblawy geeft een hoge lob. Inworp. Khaleel met een snelle inworp. Amir is nu in balbezit. Amir geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
abdo mooaty - al minya 1:0

29e minuut.
Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar passt de bal met de wreef. Shober probeert naar een medespeler te passen. Haddad is nu in balbezit. Haddad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
El-Maghrblawy rent richting de bal. El-Maghrblawy geeft de bal voor. Inworp. Amir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekramy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
abdo mooaty - al minya 2:0

32e minuut.
Klungelig pakt Abdel Raouf de bal. Ekramy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jameel. Jameel krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Barakat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omar is nu in balbezit. Omar met een sublieme pass. Shober bereikt de bal nog maar net als eerste. Shober geeft een hoge lob. Paal! Ubaid probeert wanhopig de bal te grijpen. Haddad bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abdo mooaty - al minya 3:0

38e minuut.
Jameel bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddad verovert de bal door een tackle van achteren. Haddad speelt de bal door. Ekramy is nu in balbezit. Ekramy draait met de bal, schiet en ... Ubaid bokst de bal weg.

42e minuut.
Daar is Ekramy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jameel is nu in balbezit. Jameel passt de bal met de wreef. Ashraf rent richting de bal. Ashraf schiet op doel. El-Harere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdo mooaty 45%, al minya 55%.
abdo mooaty - al minya 3:0

48e minuut.
Shober geeft een lange en hoge pass. El-Maghrblawy speelt de bal door. Gebriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashraf onderschept slim de pass. Ashraf haalt uit met een fantastische trap. El-Harere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Khaleel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Kurdi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdel Raouf rent richting de bal. Abdel Raouf geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jameel onderschept slim de pass. Jameel probeert naar een medespeler te passen. Ashraf rent richting de bal. Ashraf schiet op doel. El-Harere probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
abdo mooaty - al minya 3:1

82e minuut.
Ubaid trapt de bal weg. Abdel Raouf met een sublieme pass. Gebriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashraf rent richting de bal. Ashraf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
abdo mooaty - al minya 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdo mooaty 56%, al minya 44%.
abdo mooaty - al minya 3:2