Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahlpya F.C 3OMDA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


18e minuut.
Abdul-Rafi haalt uit met een fantastische trap. Monsef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fakih met een sublieme pass. Abdul-Rafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Abdul-Rafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi passt de bal in één keer door. Monsef bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahlpya - F.C 3OMDA 0:1

39e minuut.
Sayed geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fakih met een snelle inworp. Abdul-Rafi rent richting de bal. Abdul-Rafi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Abdelwahid is nu in balbezit. El-Baz geeft een hoge lob. Daar is Uthman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul-Rafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahlpya 60%, F.C 3OMDA 40%.
mahlpya - F.C 3OMDA 0:1

48e minuut.
Abdelwahid onderschept slim de pass. El-Baz onderschept slim de pass. El-Baz passt de bal zonder na te denken. Monsef is nu in balbezit. Monsef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamali geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uthman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Abdul-Karim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sulaiman de bal. Abdul-Rafi rent richting de bal. Abdul-Rafi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Monsef de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahlpya - F.C 3OMDA 0:2

77e minuut.
Fakih geeft de bal voor. Abdul-Rafi heeft problemen om de bal te vangen. Monsef is nu in balbezit. Abdul-Rafi is nu in balbezit. Abdul-Rafi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gamali geeft de bal voor. Abdul-Rafi rent richting de bal. Abdul-Rafi passt de bal met de wreef. Monsef is nu in balbezit. Monsef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahlpya - F.C 3OMDA 0:3

90e minuut.
Abo El-Ezz probeert naar een medespeler te passen. Aladdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aladdin passt de bal met de wreef. Abdul-Rafi is nu in balbezit. Abdul-Rafi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahlpya 57%, F.C 3OMDA 43%.
mahlpya - F.C 3OMDA 0:3