Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al minya momrn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Klungelig pakt El-Nahhas de bal. Nazeeh is nu in balbezit. El-Nahhas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Nahhas krijgt een gele kaart.

26e minuut.
El-Nahhas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abo Trieka rent richting de bal. Abo Trieka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Nasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Kurdi rent richting de bal. El-Kurdi passt de bal in één keer door. Ashraf is nu in balbezit. Ashraf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
El Hadeedi speelt de bal door. El-Kurdi is nu in balbezit. Sameh onderschept slim de pass. Wadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadi met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
El-Nahhas probeert naar een medespeler te passen. Qasim met een sublieme pass. Ashraf rent richting de bal. Ashraf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
al minya - momrn 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al minya 54%, momrn 46%.
al minya - momrn 1:0

47e minuut.
Qasim rent richting de bal. Abo Trieka is nu in balbezit. Met opzet legt Qasim zijn tegenspeler op de grond. Abo Trieka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Abo Trieka kan niet meer verder spelen. Sharif komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Wadi onderschept slim de pass. Wadi geeft een hoge lob. Barakat heeft problemen om de bal te vangen. El Hadeedi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadeedi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ilahmy met een sublieme pass. El-Nahhas rent richting de bal. El-Wahsh onderschept slim de pass. Sharif bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharif draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilahmy onderschept slim de pass. Ilahmy speelt de bal door. Ashraf rent richting de bal. Ashraf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Adham met een sublieme pass. El-Nahhas rent richting de bal. El-Nahhas passt de bal in één keer door. Ashraf is nu in balbezit. Ashraf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al minya 57%, momrn 43%.
al minya - momrn 1:0