Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C 3OMDA al minya
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Inworp. Fakih met de inworp. Abdul-Rafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi geeft de bal voor. Monsef krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C 3OMDA - al minya 1:0

9e minuut.
Matin passt de bal zonder na te denken. Mohamady is nu in balbezit. Roshdy begaat een overtreding. Roshdy krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ilahmy onderschept slim de pass. Ilahmy probeert naar een medespeler te passen. El-Kurdi met een sublieme pass. Ashraf rent richting de bal. Ashraf schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Ubaid probeert naar een medespeler te passen. Mohamady bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Baz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Baz krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Monsef rent richting de bal. Ilahmy verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Rafi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Rafi schiet op doel. Ubaid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C 3OMDA - al minya 2:0

24e minuut.
El-Kurdi onderschept slim de pass. El-Kurdi geeft een lange en hoge pass. Jameel met een sublieme pass. Ashraf is nu in balbezit. Ashraf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is Qasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roshdy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ilahmy de bal. Ilahmy geeft een hoge lob. Kashaba kopt de bal weg. Aabdul-Nasser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C 3OMDA 49%, al minya 51%.
F.C 3OMDA - al minya 2:0

73e minuut.
El-Kurdi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mohamady kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gamali. Gamali krijgt een gele kaart. Mohamady is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mohamady met een snel genomen vrije trap. Aabdul-Nasser bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C 3OMDA 54%, al minya 46%.
F.C 3OMDA - al minya 2:0