Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al minya Ahmed FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 23
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Nasir al Din, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faruq rent richting de bal. Faruq passt de bal zonder na te denken. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Qasim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mohamady de bal. Mohamady speelt de bal door. Ashraf rent richting de bal. Ashraf haalt uit met een fantastische trap. Kalash probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Akram met een sublieme pass. Nasir al Din rent richting de bal. Faruq rent richting de bal. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap. Ubaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
El-Batal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Matin de bal onder controle te krijgen. Nasir al Din rent richting de bal. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap. Ubaid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al minya - Ahmed FC 0:1

22e minuut.
Shaker speelt de bal door. Akram is nu in balbezit. Akram geeft een hoge lob. El-Batal rent richting de bal. El-Batal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ilahmy kopt de bal weg. Akram heeft problemen om de bal te vangen. Mohamady rent richting de bal. Ashraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashraf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
al minya - Ahmed FC 1:1

38e minuut.
Shehata probeert naar een medespeler te passen. El-Batal bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Batal speelt de bal door. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
al minya - Ahmed FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al minya 42%, Ahmed FC 58%.
al minya - Ahmed FC 1:2

50e minuut.
El-Maghrblawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din begaat een overtreding. El-Maghrblawy raakt geblesseerd tijdens het duel. El-Maghrblawy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nadir kopt de bal weg. Ilahmy geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Qasim geeft een hoge lob. Ilahmy rent richting de bal. Shaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilahmy is nu in balbezit. Ilahmy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Matin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Batal met de inworp. Faruq rent richting de bal. Faruq geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al minya 45%, Ahmed FC 55%.
al minya - Ahmed FC 1:2