Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C 3OMDA اااااااا
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Shams El-Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Radi onderschept slim de pass. Radi passt de bal met de wreef. Roshdy rent richting de bal. Roshdy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C 3OMDA - اااااااا 0:1

10e minuut.
Roshdy is nu in balbezit. Tmir onderschept slim de pass. Tmir met een sublieme pass. Roshdy rent richting de bal. Roshdy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Aabdul-Nasser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Tmir rent richting de bal. Ramadan speelt de bal door. Monsef rent richting de bal. Abdul-Rafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi draait met de bal, schiet en ... Abu-Zeid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Attia rent richting de bal. Attia passt de bal zonder na te denken. Mourad probeert naar een medespeler te passen. Ahmed rent richting de bal. Ahmed geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tmir speelt de bal door. Roshdy rent richting de bal. Gamali is nu in balbezit. Roshdy onderschept slim de pass. Roshdy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C 3OMDA - اااااااا 0:2

41e minuut.
Abu-Zeid speelt de bal door. Roshdy kopt de bal weg. Hosny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monsef bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsef schiet op doel. Abu-Zeid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi is nu in balbezit. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Rafi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C 3OMDA 62%, اااااااا 38%.
F.C 3OMDA - اااااااا 0:2

48e minuut.
Ramadan onderschept slim de pass. Ramadan met een sublieme pass. Hadji is nu in balbezit. Monsef verovert de bal door een tackle van achteren. Monsef schiet op doel. Abu-Zeid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C 3OMDA - اااااااا 1:2

54e minuut.
Hosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosny geeft een lange en hoge pass. Aladdin heeft problemen om de bal te vangen. Abdul-Rafi is nu in balbezit. Abdul-Rafi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kashaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kashaba geeft een hoge lob. Monsef is nu in balbezit. Abdul-Rafi rent richting de bal. Abdul-Rafi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Radi met een sublieme pass. Aladdin bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ameer maakt een afschuwelijke overtreding. El-Ameer krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Inworp. Hadji met een snelle inworp. Mourad geeft een hoge lob. Roshdy rent richting de bal. Roshdy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Roshdy kan de bal niet met de borst controleren. Roshdy passt de bal zonder na te denken. Monsef rent richting de bal. Monsef haalt uit met een fantastische trap. Abu-Zeid probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C 3OMDA 24%, اااااااا 76%.
F.C 3OMDA - اااااااا 1:2