Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real GT rayafc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Echenagusia probeert naar een medespeler te passen. Navas rent richting de bal. Batrés verovert de bal door een tackle van achteren. Echavarria rent richting de bal. Echavarria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real GT - rayafc 0:1

16e minuut.
Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristobal. Cristobal krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Aleman verovert de bal door een tackle van achteren. Armada is nu in balbezit. Armada speelt de bal door. Echavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarria schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Galeano rent richting de bal. Armada onderschept slim de pass. Aleman rent richting de bal. Aleman speelt de bal door. Echavarria bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Galeano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas speelt de bal door. Echavarria is nu in balbezit. Echavarria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real GT 49%, rayafc 51%.
Real GT - rayafc 0:1

54e minuut.
Aleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy passt de bal met de wreef. Galeano rent richting de bal. Galeano schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Galindo trapt de bal weg van het doel. Godoy kopt de bal weg. Aleman probeert de bal aan de voet te houden. Godoy rent richting de bal. Godoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Batrés kopt de bal weg. Armada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez. Álvarez krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Navas probeert naar een medespeler te passen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarria maakt een afschuwelijke overtreding. Echavarria krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Galindo niet meer kan verder spelen. Donoso komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real GT 49%, rayafc 51%.
Real GT - rayafc 0:1