Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yordin FC. Dream Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crisostomo rent richting de bal. Benítez onderschept slim de pass. Benítez geeft een lange en hoge pass. Jauregui kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
yordin - FC. Dream Team 1:0

20e minuut.
Duarte passt de bal met de wreef. Cordera rent richting de bal. Cordera geeft een lange en hoge pass. Echebarri is nu in balbezit. Echebarri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda speelt de bal door. Echebarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echebarri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yordin 39%, FC. Dream Team 61%.
yordin - FC. Dream Team 1:0

71e minuut.
Duarte passt de bal in één keer door. Cordera rent richting de bal. Cordera speelt de bal door. Echebarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echebarri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yordin - FC. Dream Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yordin 60%, FC. Dream Team 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yordin - FC. Dream Team 1:1