Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
долина Манчестер2000
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 12.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Karimov met een sublieme pass. Varnavs`kiy rent richting de bal. Stakhiv schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stakhiv krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Varnavs`kiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stakhiv rent richting de bal. Varnavs`kiy maakt een afschuwelijke overtreding. Varnavs`kiy krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mezheiko is nu in balbezit. Mezheiko probeert naar een medespeler te passen. Novikov heeft problemen om de bal te vangen. Novikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kirienko passt de bal met de wreef. Shukatka is nu in balbezit. Shukatka probeert naar een medespeler te passen. Ermolenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermolenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zhabinskiy probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shubin neemt de hoekschop. Varnavs`kiy is nu in balbezit. Varnavs`kiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Shubin verovert de bal door een tackle van achteren. Yurchishin is nu in balbezit. Shubin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shubin krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Getsko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shubin met de inworp. Shukatka is nu in balbezit. Shukatka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
долина - Манчестер2000 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: долина 40%, Манчестер2000 60%.
долина - Манчестер2000 1:0

62e minuut.
Varnavs`kiy rent richting de bal. Shukatka met een sublieme pass. Zhabinskiy is nu in balbezit. Ermolenko onderschept slim de pass. Ermolenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Krivtsov geeft een hoge lob. Ermolenko rent richting de bal. Samoilov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ermolenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Shukatka neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
долина - Манчестер2000 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: долина 35%, Манчестер2000 65%.
долина - Манчестер2000 2:0