Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Podgorica Mysterious Nation Team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


18e minuut.
Dadić met een sublieme pass. Popadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Popadić geeft de bal voor. Nedić rent richting de bal. Nedić geeft een lange en hoge pass. Paal!

25e minuut.
Popadić rent richting de bal. Popadić met een sublieme pass. Svilanović is nu in balbezit. Banović is nu in balbezit. Banović draait met de bal, schiet en ... Prlainović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Žigić verovert de bal door een tackle van achteren. Žigić speelt de bal door. Stojšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Banović bereikt de bal nog maar net als eerste. Banović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rozić is nu in balbezit. Rozić geeft een hoge lob. Novković bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić verovert de bal door een tackle van achteren. Arsić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Petričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Petričević geeft een lange en hoge pass. Arsić kopt de bal weg. Muminović bereikt de bal nog maar net als eerste. Muminović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Podgorica 46%, Mysterious Nation Team 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.K. Podgorica - Mysterious Nation Team 0:0

46e minuut.
Muminović speelt de bal door. Arsić heeft problemen om de bal te vangen. Banović verovert de bal door een tackle van achteren. Banović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - Mysterious Nation Team 1:0

52e minuut.
Gardašević rent richting de bal. Gardašević geeft een lange en hoge pass. Lacković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banović bereikt de bal nog maar net als eerste. Banović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Stojšić passt de bal met de wreef. Popadić is nu in balbezit. Popadić passt de bal in één keer door. Banović is nu in balbezit. Banović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigić onderschept slim de pass. Žigić passt de bal met de wreef. Stojšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prlainović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Podgorica 37%, Mysterious Nation Team 63%.
F.K. Podgorica - Mysterious Nation Team 1:0