Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН isaac
Крајина Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 19.2
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Conde Carbo speelt de bal door. Labbé is nu in balbezit. Labbé probeert naar een medespeler te passen. Houben is nu in balbezit. Houben draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - isaac 1:0

19e minuut.
Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Kuč controleert de bal met de borst. Houben rent richting de bal. Houben draait met de bal, schiet en ... Đorđević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - isaac 2:0

22e minuut.
Žerajić geeft een lange en hoge pass. Mišović kopt de bal weg. Sennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sennikov geeft de bal voor. Houben springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Conde Carbo de bal. Conde Carbo probeert naar een medespeler te passen. Houben bereikt de bal nog maar net als eerste. Houben draait met de bal, schiet en ... Đorđević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - isaac 3:0

31e minuut.
Jovanić geeft een hoge lob. Inworp. Sennikov met een snelle inworp. Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bonastre passt de bal in één keer door. Houben rent richting de bal. Houben schiet op doel. Đorđević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kuč probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bonastre met een sublieme pass. Houben bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kuč ... Strafschop! Houben is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Houben neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Květoň is nu in balbezit. Květoň geeft een lange en hoge pass. Houben kopt de bal weg. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jovanić met een harde bal richting middenveld. Labbé kopt de bal weg. Bjeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre verovert de bal door een tackle van achteren. Bonastre geeft een hoge lob. Đorđević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Houben rent richting de bal. Houben draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - isaac 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 25%, isaac 75%.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - isaac 4:0

47e minuut.
Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo speelt de bal door. Daar is Bonastre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonastre schiet op doel. Đorđević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - isaac 5:0

50e minuut.
Đorđević trapt de bal weg van het doel. Inworp. Sennikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sędziak rent richting de bal. Sędziak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mišović verovert de bal door een tackle van achteren. Mišović passt de bal in één keer door. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jovanić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Mišović de bal. Labbé rent richting de bal. Labbé passt de bal zonder na te denken. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Đorđević speelt de bal door. Labbé kopt de bal weg. Sennikov rent richting de bal. Sennikov passt de bal zonder na te denken. Conde Carbo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Kuč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre passt de bal zonder na te denken. Houben rent richting de bal. Houben schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo speelt de bal door. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Đorđević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Sennikov rent richting de bal. Sennikov geeft een hoge lob. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre geeft de bal voor. Đorđević bokst de bal weg.

71e minuut.
Vander probeert naar een medespeler te passen. Houben rent richting de bal. Houben passt de bal zonder na te denken. Bonastre rent richting de bal. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Đorđević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Houben rent richting de bal. Houben draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Žerajić heeft problemen om de bal te vangen. Sędziak is nu in balbezit. Sędziak passt de bal met de wreef. Houben rent richting de bal. Houben draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Sędziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sędziak geeft een hoge lob. Houben rent richting de bal. Houben draait met de bal, schiet en ... Đorđević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - isaac 6:0

81e minuut.
Mišović rent richting de bal. Labbé verovert de bal door een tackle van achteren. Labbé probeert naar een medespeler te passen. Houben is nu in balbezit. Houben schiet op doel. Đorđević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - isaac 7:0

83e minuut.
Conde Carbo geeft een hoge lob. Begović heeft problemen om de bal te vangen. Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Houben springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sędziak met een sublieme pass. Labbé probeert naar een medespeler te passen. Houben is nu in balbezit. Houben haalt uit met een fantastische trap. Kuč probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sędziak passt de bal in één keer door. Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo geeft een hoge lob. Houben krijgt zijn hoofd ertegen. Bonastre maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Labbé heeft problemen om de bal te vangen. Sędziak rent richting de bal. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - isaac 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦАР ДУШАН СИЛН 18%, isaac 82%.
ФК ЦАР ДУШАН СИЛН - isaac 8:0