Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
isaac arsenal.com
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rašović kopt de bal weg. Matošić rent richting de bal. Gobović is nu in balbezit. Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Perinčić heeft problemen om de bal te vangen. Bjeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeković passt de bal in één keer door. Vukčević is nu in balbezit. Vukčević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Đorđević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
isaac - arsenal.com 0:1

15e minuut.
Mišović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jestrović met een snelle inworp. Vukčević is nu in balbezit. Vukčević passt de bal in één keer door. Đorđević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Kuč rent richting de bal. Paal!

19e minuut.
Jestrović kopt de bal weg. Bjeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeković passt de bal zonder na te denken. Šljivančanin is nu in balbezit. Šljivančanin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Šljivančanin draait met de bal, schiet en ... Rafailović onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parezanović zal de hoekschop nemen. Bjeković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
isaac - arsenal.com 1:1

29e minuut.
Perinčić onderschept slim de pass. Perinčić met een sublieme pass. Mišović is nu in balbezit. Vukčević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukčević draait met de bal, schiet en ... Đorđević bokst de bal weg.

37e minuut.
Klungelig pakt Mišović de bal. Vukčević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukčević met een sublieme pass. Perinčić is nu in balbezit. Perinčić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gobović rent richting de bal. Mišović rent richting de bal. Gobović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gobović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: isaac 48%, arsenal.com 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
isaac - arsenal.com 1:1

53e minuut.
Daar is Rafailović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafailović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matošić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Matošić kan niet meer verder spelen. Goranović komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Jovanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević passt de bal zonder na te denken. Perinčić is nu in balbezit. Perinčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
isaac - arsenal.com 1:2

66e minuut.
Jestrović kopt de bal weg. Parezanović rent richting de bal. Parezanović passt de bal zonder na te denken. Šljivančanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Šljivančanin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mišeljić passt de bal in één keer door. Perinčić rent richting de bal. Jovanić onderschept slim de pass. Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Šljivančanin kan de bal niet met de borst controleren. Mišeljić onderschept slim de pass. Mišeljić speelt de bal door. Goranović is nu in balbezit. Goranović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
isaac - arsenal.com 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: isaac 45%, arsenal.com 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
isaac - arsenal.com 2:2