Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Podgorica FK ROFZ
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 22.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tošić rent richting de bal. Popadić onderschept slim de pass. Popadić passt de bal in één keer door. Banović rent richting de bal. Banović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Popivoda rent richting de bal. Popivoda geeft een hoge lob. Daar is Tripković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Marojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dadić is nu in balbezit. Dadić geeft een lange en hoge pass. Vraneš probeert de bal aan de voet te houden. Banović rent richting de bal. Banović haalt uit met een fantastische trap. Niemiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Tripković geeft de bal voor. Vraneš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stevanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojšić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gojković met een sublieme pass. Marojević is nu in balbezit. Žigić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Marojević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić geeft de bal voor. Klungelig pakt Jovanović de bal. Banović is nu in balbezit. Banović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kokić kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jovanović met een snelle inworp. Tošić rent richting de bal. Tošić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - FK ROFZ 0:1

43e minuut.
Vraneš speelt de bal door. Krnojelac rent richting de bal. Krnojelac passt de bal zonder na te denken. Jovanović rent richting de bal. Jovanović geeft een hoge lob. Barac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jovanović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Popivoda onderschept slim de pass. Popivoda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Podgorica 58%, FK ROFZ 42%.
F.K. Podgorica - FK ROFZ 0:1

56e minuut.
Popadić passt de bal in één keer door. Gardašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Popivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardašević verovert de bal door een tackle van achteren. Gardašević geeft een lange en hoge pass. Niemiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Banović rent richting de bal. Met opzet legt Blagojević zijn tegenspeler op de grond. Banović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Banović kan niet meer verder spelen. Škorić komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Blagojević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

79e minuut.
Klungelig pakt Jovanović de bal. Nedić onderschept slim de pass. Nedić geeft een lange en hoge pass. Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Popivoda speelt de bal door. Žigić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigić passt de bal zonder na te denken. Škorić heeft problemen om de bal te vangen. Škorić haalt uit met een fantastische trap. Niemiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vraneš probeert naar een medespeler te passen. Dadić is nu in balbezit. Dadić geeft een hoge lob. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K. Podgorica - FK ROFZ 1:1

89e minuut.
Jovanović met een sublieme pass. Tošić rent richting de bal. Popadić is nu in balbezit. Tošić is nu in balbezit. Tošić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Podgorica - FK ROFZ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Podgorica 40%, FK ROFZ 60%.
F.K. Podgorica - FK ROFZ 1:2