Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jhvyhhhhhhhhhhhhh Royal Faucons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Bamba rent richting de bal. N`Chare is nu in balbezit. Boudjiho verovert de bal door een tackle van achteren. Bamba onderschept slim de pass. Bamba haalt uit met een fantastische trap. N`Keng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Dikoume met een sublieme pass. N`Djoké geeft een hoge lob. N`Guidjol kopt de bal weg. Awala bereikt de bal nog maar net als eerste. Awala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jhvyhhhhhhhhhhhhh - Royal Faucons 0:1

17e minuut.
Awala rent richting de bal. Colomban bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Guidjol bereikt de bal nog maar net als eerste. Awala bereikt de bal nog maar net als eerste. Awala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Boudjiho is nu in balbezit. N`Chare onderschept slim de pass. N`Chare met een sublieme pass. Bamba is nu in balbezit. Bamba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhvyhhhhhhhhhhhhh 48%, Royal Faucons 52%.
jhvyhhhhhhhhhhhhh - Royal Faucons 0:1

54e minuut.
Ombede geeft de bal voor. Inworp. Toguo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Guidjol rent richting de bal. N`Guidjol geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Maigari rent richting de bal. Klungelig pakt Maigari de bal. Dikoume bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari onderschept slim de pass. Maigari geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
N`Keng trapt de bal weg. N`Guidjol kopt de bal weg. Klungelig pakt Dikoume de bal. Baoro verovert de bal door een tackle van achteren. Baoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
N`Kodo geeft een lange en hoge pass. Madi rent richting de bal. Gathuessi begaat een overtreding. Madi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Madi kan niet meer verder spelen. Tchana komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhvyhhhhhhhhhhhhh 41%, Royal Faucons 59%.
jhvyhhhhhhhhhhhhh - Royal Faucons 0:1