Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camil Team eglio
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Jahiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruçi rent richting de bal. Ruçi geeft een lange en hoge pass. Galimuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kiço onderschept slim de pass. Kristo verovert de bal door een tackle van achteren. Kristo passt de bal in één keer door. Ruçi rent richting de bal. Ruçi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ramaj heeft problemen om de bal te vangen. Ramaj passt de bal in één keer door. Kelani rent richting de bal. Kelani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camil Team - eglio 1:0

43e minuut.
Hoxhallari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pika met een snelle inworp. Boja is nu in balbezit. Boja geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jahiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kaçi met de inworp. Ruçi rent richting de bal. Ruçi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camil Team 49%, eglio 51%.
Camil Team - eglio 1:0

50e minuut.
Daar is Lushi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruçi is nu in balbezit. Ruçi met een sublieme pass. Kollari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollari draait met de bal, schiet en ... Galimuna bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kristo kopt de bal weg. Jahiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kollari. Kollari krijgt een gele kaart. Jahiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiço zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Golemi de bal. Kelani is nu in balbezit. Kelani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camil Team - eglio 2:0

63e minuut.
Kristo rent richting de bal. Pika begaat een overtreding. Kristo raakt geblesseerd tijdens het duel. Kristo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kollari rent richting de bal. Kollari draait met de bal, schiet en ... Galimuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jahiu probeert naar een medespeler te passen. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaj rent richting de bal. Ruçi rent richting de bal. Ruçi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kelani is nu in balbezit. Maçi is nu in balbezit. Kelani verovert de bal door een tackle van achteren. Kelani draait met de bal, schiet en ... Golemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liko bokst de bal weg.

72e minuut.
Maçi kopt de bal weg. Rrokaj geeft de bal voor. Sylka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kollari is nu in balbezit. Kollari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camil Team - eglio 2:1

84e minuut.
Hoxhallari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pika met een snelle inworp. Boja is nu in balbezit. Boja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jahiu is nu in balbezit. Kaçi verovert de bal door een tackle van achteren. Kaçi met een sublieme pass. Kollari rent richting de bal. Kollari draait met de bal, schiet en ... Galimuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camil Team 52%, eglio 48%.
Camil Team - eglio 2:1