Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Weed FC SkeLa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Pollozhani geeft een lange en hoge pass. Ruçi geeft de bal voor. Morina kopt de bal weg. Shaipi rent richting de bal. Shaipi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Arbnori probeert naar een medespeler te passen. Hyka is nu in balbezit. Met opzet legt Perko zijn tegenspeler op de grond. Perko krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Revaj is nu in balbezit. Shaipi verovert de bal door een tackle van achteren. Shaipi probeert naar een medespeler te passen. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cakaj is nu in balbezit. Ngjelo rent richting de bal. Cakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Cakaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Weed - FC SkeLa 1:0

26e minuut.
Daar is Pollozhani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perko rent richting de bal. Pollozhani begaat een overtreding. Pollozhani krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Rraci speelt de bal door. Haxhi met een sublieme pass. Gjokaj speelt de bal door. Perko rent richting de bal. Perko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Weed 43%, FC SkeLa 57%.
F.C.Weed - FC SkeLa 1:0

52e minuut.
Arbnori met een sublieme pass. Memaliaj rent richting de bal. Memaliaj passt de bal met de wreef. Daar is Perko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Jakupi speelt de bal door. Pollozhani geeft een lange en hoge pass. Zhuri kopt de bal weg. Cakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fani is nu in balbezit. Pollozhani onderschept slim de pass. Pollozhani passt de bal zonder na te denken. Dervishi rent richting de bal. Dervishi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Jakupi de bal. Jakupi probeert naar een medespeler te passen. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaipi rent richting de bal. Shaipi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Weed - FC SkeLa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Weed 35%, FC SkeLa 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Weed - FC SkeLa 1:1