Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK TIRONA VLLAZNIA
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hyskaj geeft een lange en hoge pass. Çukani kopt de bal weg. Rragami heeft problemen om de bal te vangen. Gjigolli is nu in balbezit. Gjigolli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Misimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perashi verovert de bal door een tackle van achteren. Perashi geeft de bal voor. Papuqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuqi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Halilaj zal de hoekschop nemen. Hyskaj heeft problemen om de bal te vangen. Papuqi is nu in balbezit. Papuqi haalt uit met een fantastische trap. Lama bokst de bal weg.

27e minuut.
Daar is Ferati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferati passt de bal in één keer door. Molika bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjigolli verovert de bal door een tackle van achteren. Gjigolli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gjigolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjigolli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Grameno rent richting de bal. Inworp. Grameno met de inworp. Çukani rent richting de bal. Çukani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRONA 69%, VLLAZNIA 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK TIRONA - VLLAZNIA 0:0

54e minuut.
Londo is nu in balbezit. Molika probeert naar een medespeler te passen. Kabashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuqi is nu in balbezit. Papuqi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Malaj is nu in balbezit. Hyskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyskaj passt de bal zonder na te denken. Papuqi is nu in balbezit. Papuqi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRONA - VLLAZNIA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRONA 57%, VLLAZNIA 43%.
FK TIRONA - VLLAZNIA 1:0