Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leo king FK TIRONA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Butka geeft een hoge lob. Ahmeti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papuqi rent richting de bal. Papuqi schiet op doel. Idrizi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leo king - FK TIRONA 0:1

17e minuut.
Molika is nu in balbezit. Molika geeft een lange en hoge pass. Galiqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Papuqi de bal. Papuqi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
leo king - FK TIRONA 0:2

21e minuut.
Rragami is nu in balbezit. Zyka verovert de bal door een tackle van achteren. Prenkpalaj rent richting de bal. Prenkpalaj haalt uit met een fantastische trap. Ceka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ganiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saraqi komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Molika passt de bal met de wreef. Inworp. Godanca met een snelle inworp. Divjaka rent richting de bal. Divjaka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leo king 60%, FK TIRONA 40%.
leo king - FK TIRONA 0:2

52e minuut.
Perashi met een sublieme pass. Molika rent richting de bal. Shera met een sublieme pass. Zyka is nu in balbezit. Zyka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Halilaj passt de bal zonder na te denken. Saraqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliciari maakt een afschuwelijke overtreding. Pelliciari is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Galiqi geeft de bal voor. Molika kopt de bal weg. Klungelig pakt Çela de bal. Papuqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuqi schiet op doel. Idrizi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Ahmeti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halilaj met de inworp. Kabashi is nu in balbezit. Kabashi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Prenkpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Butka verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zyka. Zyka krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Malaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj geeft de bal voor. Ahmeti kopt de bal weg. Daar is Papuqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papuqi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Shera met een sublieme pass. Godanca is nu in balbezit. Godanca geeft de bal voor. Prenkpalaj rent richting de bal. Prenkpalaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leo king 55%, FK TIRONA 45%.
leo king - FK TIRONA 0:2