Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llamkos Kosova VLLAZNIA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Dedja geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çukani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferati geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Çukani met een snelle inworp. Ferati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferati geeft een lange en hoge pass. Gjigolli is nu in balbezit. Gjigolli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Llamkos Kosova - VLLAZNIA 0:1

31e minuut.
Ferati rent richting de bal. Dedja rent richting de bal. Ferati verovert de bal door een tackle van achteren. Gjigolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjigolli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gacaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qosja is nu in balbezit. Cena verovert de bal door een tackle van achteren. Gacaferi rent richting de bal. Gacaferi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Damo verovert de bal door een tackle van achteren. Damo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Qosja de bal. Cena onderschept slim de pass. Cena haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llamkos Kosova 43%, VLLAZNIA 57%.
Llamkos Kosova - VLLAZNIA 0:1

61e minuut.
Koçi is nu in balbezit. Gacaferi verovert de bal door een tackle van achteren. Gacaferi passt de bal in één keer door. Cena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Pashollari speelt de bal door. Cena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hyskaj. Hyskaj krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Muslimi geeft de bal voor. Londo kopt de bal weg. Ferati is nu in balbezit. Gjigolli is nu in balbezit. Gjigolli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Koçi is nu in balbezit. Pashollari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacaferi speelt de bal door. Cena is nu in balbezit. Cena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Damo geeft de bal voor. Qosja bereikt de bal nog maar net als eerste. Cena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cena schiet op doel. Lama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Llamkos Kosova - VLLAZNIA 1:1

89e minuut.
Muslimi onderschept slim de pass. Muslimi geeft een hoge lob. Damo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cena is nu in balbezit. Cena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llamkos Kosova 34%, VLLAZNIA 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Llamkos Kosova - VLLAZNIA 1:1