Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ggsgg RAITEAM
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Fushtica bereikt de bal nog maar net als eerste. Fushtica passt de bal in één keer door. Bajraktari probeert de bal aan de voet te houden. Mitrovica is nu in balbezit. Mitrovica draait met de bal, schiet en ... Cakolli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Daar is Zeneli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Llakaj met een sublieme pass. Muka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muka haalt uit met een fantastische trap. Ngjeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ggsgg - RAITEAM 0:1

26e minuut.
Gjoni speelt de bal door. Daar is Muka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zeneli de bal onder controle te krijgen. Ngjeci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ggsgg - RAITEAM 0:2

44e minuut.
Pika met een sublieme pass. Muka is nu in balbezit. Bushati verovert de bal door een tackle van achteren. Llakaj is nu in balbezit. Llakaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggsgg 59%, RAITEAM 41%.
ggsgg - RAITEAM 0:2

51e minuut.
Gërmizaj rent richting de bal. Gërmizaj met een sublieme pass. Llakaj rent richting de bal. Llakaj schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zeneli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ggsgg - RAITEAM 0:3

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gërmizaj zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kullaj de bal. Muka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ggsgg - RAITEAM 0:4

72e minuut.
Londo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjoni begaat een overtreding. Londo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Londo met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kolonja de bal. Mitrovica rent richting de bal. Mitrovica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gjoni is nu in balbezit. Matmuja verovert de bal door een tackle van achteren. Matmuja probeert naar een medespeler te passen. Mitrovica rent richting de bal. Mitrovica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mitrovica is nu in balbezit. Mitrovica passt de bal zonder na te denken. Hagopian rent richting de bal. Hagopian geeft een lange en hoge pass. Ngjeci springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggsgg 52%, RAITEAM 48%.
ggsgg - RAITEAM 0:4