Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zalo.qamili@gmail.com denian
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Çobani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobani geeft een hoge lob. Oseku kopt de bal weg. Multael rent richting de bal. Multael haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Pashollari trapt de bal weg. Çobani kopt de bal weg. Mehmeti kan de bal niet met de borst controleren. Multael onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
zalo.qamili@gmail.com - denian 1:0

16e minuut.
Broci geeft een hoge lob. Mehmeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehmeti geeft een hoge lob. Multael rent richting de bal. Multael haalt uit met een fantastische trap. Pashollari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Multael rent richting de bal. Gjana verovert de bal door een tackle van achteren. Gjana met een sublieme pass. Rushiti is nu in balbezit. Rushiti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Çobani rent richting de bal. Çobani geeft de bal voor. Daar is Mehmeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Multael bereikt de bal nog maar net als eerste. Multael haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zalo.qamili@gmail.com - denian 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalo.qamili@gmail.com 58%, denian 42%.
zalo.qamili@gmail.com - denian 2:0

52e minuut.
Çobani passt de bal met de wreef. Loki is nu in balbezit. Loki speelt de bal door. Rushiti rent richting de bal. Rushiti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zalo.qamili@gmail.com - denian 2:1

60e minuut.
Rama passt de bal met de wreef. Loki rent richting de bal. Loki passt de bal zonder na te denken. Multael rent richting de bal. Multael draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Papuçiu geeft een lange en hoge pass. Xani kopt de bal weg. Korona speelt de bal door. Klungelig pakt Multael de bal. Multael schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalo.qamili@gmail.com 55%, denian 45%.
zalo.qamili@gmail.com - denian 2:1