Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butrinti AC Milan94
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Potera heeft problemen om de bal te vangen. Tare is nu in balbezit. Tare geeft een hoge lob. Çeliku rent richting de bal. Çeliku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mazrreku met een sublieme pass. Gjebrea is nu in balbezit. Arboni onderschept slim de pass. Berbatovci bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbatovci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Arboni kopt de bal weg. Kartallozi is nu in balbezit. Kartallozi passt de bal met de wreef. Çeliku rent richting de bal. Çeliku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Shkëmbi geeft een hoge lob. Inworp. Brozi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vata rent richting de bal. Vata geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ramadani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Demjaha probeert naar een medespeler te passen. Musaraj probeert de bal aan de voet te houden. Vata probeert naar een medespeler te passen. Çeliku rent richting de bal. Çeliku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butrinti 69%, AC Milan94 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Butrinti - AC Milan94 0:0

64e minuut.
Mazrreku speelt de bal door. Brozi rent richting de bal. Brozi geeft de bal voor. Kasapi speelt de bal door. Klungelig pakt Godaj de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brozi zal de hoekschop nemen. Daar is Tare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeliku is nu in balbezit. Çeliku haalt uit met een fantastische trap. Ramadani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Butrinti - AC Milan94 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butrinti 62%, AC Milan94 38%.
Butrinti - AC Milan94 0:1