Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan94 RAITEAM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Çeliku bereikt de bal nog maar net als eerste. Llakaj onderschept slim de pass. Mazrreku is nu in balbezit. Llakaj onderschept slim de pass. Llakaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan94 - RAITEAM 0:1

4e minuut.
Llakaj heeft problemen om de bal te vangen. Mazrreku kopt de bal weg. Daar is Çerkezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeliku rent richting de bal. Çeliku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

5e minuut.
Damo rent richting de bal. Demjaha is nu in balbezit. Damo onderschept slim de pass. Damo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan94 - RAITEAM 0:2

15e minuut.
Pika verovert de bal door een tackle van achteren. Pika probeert naar een medespeler te passen. Damo heeft problemen om de bal te vangen. Llakaj rent richting de bal. Llakaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Çobani kopt de bal weg. Majko heeft problemen om de bal te vangen. Llakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Llakaj haalt uit met een fantastische trap. Kulla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan94 - RAITEAM 0:3

21e minuut.
Mazrreku rent richting de bal. Vata onderschept slim de pass. Merkoja rent richting de bal. Vata onderschept slim de pass. Vata draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kulla met een harde bal richting middenveld. Mazrreku kopt de bal weg. Kardashi rent richting de bal. Llakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Llakaj draait met de bal, schiet en ... Kulla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Llakaj onderschept slim de pass. Llakaj speelt de bal door. Damo rent richting de bal. Damo schiet op doel. Kulla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mazrreku kopt de bal weg. Daar is Demjaha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo haalt uit met een fantastische trap. Kulla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gjebrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Llakaj onderschept slim de pass. Llakaj speelt de bal door. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan94 61%, RAITEAM 39%.
AC Milan94 - RAITEAM 0:3

49e minuut.
Çerkezi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nuha komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pika geeft een lange en hoge pass. Gërmizaj kopt de bal weg. Kardashi heeft problemen om de bal te vangen. Damo is nu in balbezit. Damo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Merkoja verovert de bal door een tackle van achteren. Merkoja geeft een hoge lob. Daar is Kardashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damo is nu in balbezit. Damo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Cakolli trapt de bal weg van het doel. Pika kopt de bal weg. Majko heeft problemen om de bal te vangen. Llakaj is nu in balbezit. Llakaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tare probeert naar een medespeler te passen. Çeliku is nu in balbezit. Klungelig pakt Çeliku de bal. Vata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vata draait met de bal, schiet en ... Cakolli bokst de bal weg.

88e minuut.
Majko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pika met een snelle inworp. Klungelig pakt Llakaj de bal. Llakaj geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan94 56%, RAITEAM 44%.
AC Milan94 - RAITEAM 0:3