Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butrinti ggsgg
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Matmuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Matmuja passt de bal met de wreef. Londo geeft een lange en hoge pass. Mitrovica rent richting de bal. Mitrovica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Arboni is nu in balbezit. Bajraktari verovert de bal door een tackle van achteren. Berbatovci is nu in balbezit. Arboni rent richting de bal. Arboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Butrinti - ggsgg 1:0

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kullaj trapt de bal weg van het doel. Bajraktari kopt de bal weg. Mitrovica rent richting de bal. Mitrovica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Matmuja probeert naar een medespeler te passen. Londo rent richting de bal. Londo passt de bal zonder na te denken. Mitrovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrovica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Musaraj rent richting de bal. Musaraj met een sublieme pass. Berbatovci bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbatovci schiet op doel. Ngjeci probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Matmuja rent richting de bal. Matmuja draait met de bal, schiet en ... Kasapi kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hagopian zal de hoekschop nemen. Kullaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Sylejmani probeert naar een medespeler te passen. Matmuja is nu in balbezit. Matmuja met een sublieme pass. Mitrovica rent richting de bal. Mitrovica draait met de bal, schiet en ... Kullaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Butrinti - ggsgg 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butrinti 64%, ggsgg 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Butrinti - ggsgg 1:1

57e minuut.
Arboni passt de bal met de wreef. Berbatovci is nu in balbezit. Fushtica begaat een overtreding. Fushtica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butrinti 57%, ggsgg 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Butrinti - ggsgg 1:1