Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ggsgg AC Milan94
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Vata speelt de bal door. Çeliku bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kazheli zijn tegenspeler op de grond. Kazheli krijgt een gele kaart. Çeliku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vata wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vata rent richting de bal. Kazheli verovert de bal door een tackle van achteren. Çeliku onderschept slim de pass. Çeliku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ggsgg - AC Milan94 0:1

34e minuut.
Kartallozi passt de bal zonder na te denken. Kazheli is nu in balbezit. Mazrreku maakt een afschuwelijke overtreding. Mazrreku krijgt een gele kaart. Kazheli raakt geblesseerd tijdens het duel. Kazheli met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Demjaha de bal. Mitrovica rent richting de bal. Mitrovica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gjebrea kopt de bal weg. Daar is Kazheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeliku bereikt de bal nog maar net als eerste. Vata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vata schiet op doel. Ngjeci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Fushtica passt de bal zonder na te denken. Gjebrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjebrea passt de bal in één keer door. Çeliku heeft problemen om de bal te vangen. Çeliku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ggsgg - AC Milan94 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggsgg 60%, AC Milan94 40%.
ggsgg - AC Milan94 0:2

49e minuut.
Matmuja passt de bal met de wreef. Mitrovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardashi rent richting de bal. Mitrovica onderschept slim de pass. Mitrovica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vata draait met de bal, schiet en ... Fushtica kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brozi neemt de hoekschop. Ngjeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Zeneli geeft een lange en hoge pass. Daar is Mitrovica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrovica passt de bal met de wreef. Matmuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Matmuja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ggsgg - AC Milan94 1:2

76e minuut.
Matmuja met een sublieme pass. Vata rent richting de bal. Çeliku bereikt de bal nog maar net als eerste. Vata is nu in balbezit. Vata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggsgg 61%, AC Milan94 39%.
ggsgg - AC Milan94 1:2