Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vm denian
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Perko is nu in balbezit. Korona bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perko. Perko krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Rushiti heeft problemen om de bal te vangen. Zhinipotoku speelt de bal door. Rushiti rent richting de bal. Rushiti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dushku de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gjana verovert de bal door een tackle van achteren. Bublica is nu in balbezit. Bublica speelt de bal door. Rushiti rent richting de bal. Rushiti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Korona bereikt de bal nog maar net als eerste. Korona met een sublieme pass. Hasanxhekaj is nu in balbezit. Rushiti onderschept slim de pass. Rushiti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zhinipotoku is nu in balbezit. Dushku onderschept slim de pass. Dushku geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sahitaj de bal. Sahitaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Halili rent richting de bal. Papuçiu speelt de bal door. Sahitaj is nu in balbezit. Sahitaj draait met de bal, schiet en ... Mehmeti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vm 50%, denian 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vm - denian 0:0

46e minuut.
Rushiti passt de bal in één keer door. Mehmeti is nu in balbezit. Sahitaj rent richting de bal. Multael rent richting de bal. Multael haalt uit met een fantastische trap. Pashollari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Hasanxhekaj heeft problemen om de bal te vangen. Zhinipotoku rent richting de bal. Zhinipotoku passt de bal met de wreef. Rushiti rent richting de bal. Rushiti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Multael kopt de bal weg. Zhinipotoku rent richting de bal. Zhinipotoku passt de bal zonder na te denken. Rushiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushiti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vm - denian 0:1

54e minuut.
Hasanaj probeert de bal met de borst te controleren. Hasanaj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gjana de bal. Sahitaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahitaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Korona onderschept slim de pass. Korona met een sublieme pass. Rushiti is nu in balbezit. Rushiti draait met de bal, schiet en ... Bardhi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vm - denian 0:2

69e minuut.
Rushiti probeert naar een medespeler te passen. Krasta heeft problemen om de bal te vangen. Samarxhiu rent richting de bal. Krasta verovert de bal door een tackle van achteren. Krasta geeft een hoge lob. Bardhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vm 51%, denian 49%.
vm - denian 0:2
vm