Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
denian vm
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Samarxhiu onderschept slim de pass. Samarxhiu speelt de bal door. Perko heeft problemen om de bal te vangen. Rushiti rent richting de bal. Rushiti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dushku trapt de bal weg. Daar is Paqarizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rushiti rent richting de bal. Zhinipotoku verovert de bal door een tackle van achteren. Zhinipotoku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Samarxhiu met een sublieme pass. Multael bereikt de bal nog maar net als eerste. Multael met een sublieme pass. Sahitaj is nu in balbezit. Sahitaj schiet op doel. Pashollari bokst de bal weg.

44e minuut.
Rushiti is nu in balbezit. Perko rent richting de bal. Rushiti onderschept slim de pass. Zhinipotoku is nu in balbezit. Zhinipotoku draait met de bal, schiet en ... Bardhi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
denian - vm 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denian 33%, vm 67%.
denian - vm 1:0

50e minuut.
Kalemi is nu in balbezit. Kalemi geeft de bal voor. Gjana heeft problemen om de bal te vangen. Sahitaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahitaj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Multael bereikt de bal nog maar net als eerste. Korona met een sublieme pass. Bublica heeft problemen om de bal te vangen. Multael is nu in balbezit. Multael draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Krasta geeft een hoge lob. Xani rent richting de bal. Xani passt de bal zonder na te denken. Rushiti rent richting de bal. Rushiti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
denian - vm 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denian 49%, vm 51%.
denian - vm 2:0

vm