Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butrinti RAITEAM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kullaj is nu in balbezit. Arboni verovert de bal door een tackle van achteren. Arboni passt de bal zonder na te denken. Zuna rent richting de bal. Zuna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Çerkezi kopt de bal weg. Inworp. Musaraj met de inworp. Arboni kan de bal niet met de borst controleren. Arboni haalt uit met een fantastische trap. Cakolli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuna is nu in balbezit. Zuna draait met de bal, schiet en ... Cakolli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Butrinti - RAITEAM 1:0

13e minuut.
Elezi onderschept slim de pass. Llakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Llakaj speelt de bal door. Muka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kasapi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pika geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal! Ramadani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Muka rent richting de bal. Muka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Çobani speelt de bal door. Llakaj rent richting de bal. Elezi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elezi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Nepravishta rent richting de bal. Llakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Potera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potera krijgt een gele kaart. Llakaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Gjoni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Gjoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboni onderschept slim de pass. Arboni probeert naar een medespeler te passen. Zuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Çerkezi is nu in balbezit. Musaraj onderschept slim de pass. Musaraj probeert naar een medespeler te passen. Zuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butrinti 52%, RAITEAM 48%.
Butrinti - RAITEAM 1:0

46e minuut.
Muka passt de bal met de wreef. Llakaj is nu in balbezit. Zuna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuna krijgt een gele kaart. Llakaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kullaj met een snel genomen vrije trap. Pika geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Cakolli met een harde bal richting middenveld. Daar is Elezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elezi passt de bal zonder na te denken. Zuna is nu in balbezit. Zuna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Elezi rent richting de bal. Elezi passt de bal in één keer door. Merkoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboni onderschept slim de pass. Arboni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ramadani met een sublieme pass. Daar is Çerkezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musaraj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Musaraj moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Musaraj schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Potera rent richting de bal. Llakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Nepravishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Llakaj onderschept slim de pass. Llakaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sylejmani geeft een lange en hoge pass. Sulaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuna onderschept slim de pass. Zuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Butrinti - RAITEAM 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butrinti 48%, RAITEAM 52%.
Butrinti - RAITEAM 2:0